Secondi Piatti – Hovedretter

80 Filetto al Gorgonzola
Oksemørbrad flamberet i brandy
& gorgonzolaflødesauce. */**/***
285 kr.
81 Scaloppine al Barolo
Skiver af oksefilet i kraftig tomatsauce med rodfrugter og Barolo. */***
219 kr.
83
Filetto al pepe
Oksemørbrad flamberet i brandy,
med flødepebersauce. */**/***
263 kr.
87
Pollo Veronese
Kyllingefilet med vintergrønt
i tomatiseret hvidvinsfløde sauce. */***
209 kr.
89
Filetto alla Rossini
Oksemørbrad flamberet i Marsala (italiensk portvin) flødesauce. */**/***
278 kr.
Alle hovedretter serveres med kartofler og grønt.
* Retten indeholder alkohol.
** Sovsen laves fra bunden sammen med kødet ved bestilling, ventetid må forventes.
*** Glutenfri.
Vores brød er langtidshævet
og bagt i stenovnen!

Køb og spis lige så mange du vil!
1 stk. 6 kr.
En kurv med 4 stk. 22 kr.
Smør 2 kr. pr. pk.